ART-vzw

ART-vzw

ART-Project Nehalania

Een rondreizende opstapboot

Sociale doelstellingen

Scholen en organisaties nodigen we uit tot samenwerkingsverbanden. Wij van Art-vzw willen met onze organisatie een pedagogische en educatieve rol spelen. Jongeren het leven op het water leren kennen en hen begeleiden in de maritieme sector. Dit op een leerzame, recreatieve manier.

Jongeren die moeilijk functioneren aan de wal omwille van maatschappelijke problemen kunnen een uitweg vinden op het water. Wij van ART-vzw bieden structureel onze hulp aan.

Verklarende uitleg

We bieden ontspanning en kunst aan boord aan. Onze missie is een educatieve en creatieve kunstzinnige watersportvereniging. Met Nehalania richten we ons ook op expressie van hedendaagse kunst door van de ruimte aan boord een creatieve ruimte te maken en er permanente wisseltentoonstellingen te organiseren. ART-vzw is de eindverantwoordelijke en wil vooral grensverleggend en innovatief zijn.

Vaartochten

ART- vzw haalt haar inkomsten onder andere uit de commerciële uitbating van de boot Nehalania, een Friese snik, waarmee toervaarten worden georganiseerd voor alle publiek. De prijs per uur betreft 30 euro. Inbegrepen in de prijs drie personen. Andere diensten zijn kunstexposities en bijbehorende maritieme dienstverlening.

Expositie mogelijkheden

Als creatief, dynamisch, ondernemingsgezinde kunstvereniging wil ART-vzw ook inkomsten halen uit de verkoop van kunst. Een dergelijke opzet kan enkel tot hoogtes worden gebracht mits samenwerking. We zijn steeds op zoek naar kunstenaars die het thema water in hun werk gebruiken. In ruil zijn er tegenprestaties, direct of indirect voortvloeiend uit de mogelijkheden.

Andere inkomsten

Om onze werking te financieren, halen we naast de inkomsten uit vaartochten en exposities, ook inkomsten uit de brede maritieme dienstverlening, giften en schenkingen.

Ledenwerving

Wie lid wordt van de vzw geniet van veel voordelen. Leden kunnen onder andere meevaren met 30 % korting. Aarzel niet en steun ons door vandaag nog lid te worden van de vereniging. voor de prijs van 100 euro per jaar.

Vrijwilligers

We zijn zeer verheugd om halverwege juni 2020 onze eerste vrijwilligers in dienst te kunnen nemen. Hun activiteiten zul je hier kunnen volgen. Er worden momenteel geen andere vrijwilligers meer aangenomen.

EXTRA INFO

Te koop?

Elk schip is te koop voor de juiste prijs. Onze huidige vraagprijs is 40.000 euro.

Bel ons!

0032478153661

Samenwerking?

Kunstenaars, artiesten, kunstliefhebbers en elke andere die vinden dat met dit project een toegevoegde waarde aan de maatschappij geleverd wordt, en de doelstelling willen verzekeren kunnen hun steentje bijdragen. We zijn telefonisch of op afspraak bereikbaar tijdens de kantooruren.

The other site

www.jeanpascalsalomez.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.