Ode aan Sint Annaland

Ode aan Sint Annaland

Dorp aan de Oosterschelde

De Nehalania komt waar u dat wenst

Helaas is dit een tocht voor de durvers. Eens aangekomen zul je merken dat het een boeiende gemeenschap is waar hartelijkheid en vriendelijkheid nog heerst. We komen er graag en zullen er nog vaak heen gaan.

De jachthaven van Sint Annaland

De jachthaven waar je veilig geborgen ligt voor het soms woelige water. Van daaruit kun je de platen bezoeken die bloot komen te liggen wanneer het laag water is. Leuk tijdens de zomermaanden wanneer u een beetje privé wenst te hebben of de zeehonden wil zien die erop huizen.

Rust en vooral mooie natuur

Wandelen over de dijken, men hoort er vaak over. De neus in de wind en de zoete geur van de zee inademend. We moeten het vaker doen in deze tijd. Wij van de Nehalania beleefden er enkele fantastische weken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.